Beyaz Gece ATV

KERTENKELE

MARAL DİZİSİ

Kategoriler

Racon Racon Ailem için Racon Dizisi Racon izle Fragmanlar Haberler Oyuncular Racon Oyuncu Kadrosu Foto Bölümler Hande Doğandemir Karakterler Racon 1.Bölüm Racon 3.Bölüm Racon Dizisi Oyuncu Kadrosu Atv Canlı izle Racon 4.Bölüm Racon Son Bölüm Videolar Racon Canlı İzle Racon Dizisi Fragmanı Racon Dizisi Hangi Kanalda Racon Dizisi Konusu Racon Dizisi Ne Zaman Başlayacak Racon Konusu Racon Son Haberler Barış Arduç Ecem Çalık Kimdir? Ekin Türkmen Emir Benderlioğlu Evli ve Öfkeli Evli ve Öfkeli 10.Bölüm Fragmanı Hande Doğandemir Resimleri Hande Doğandemir Yaşı Kaçtır? Kenan Korhan'dan Mesaj Var Künye Kırgın Çiçekler Kırgın Çiçekler 25.Bölüm Fragmanı Mehmet Aslantuğ Mehmet Aslantuğ Kimdir ? Mehmet Aslantuğ Racon O Hayat Benim O Hayat Benim 72. Bölüm Fragmanı Paramparça Paramparça 45. Bölüm Fragmanı Racon 1.Bölüm Fragmanı Racon : Ailem için Karakter Afişleri Racon Ailem için 1.Bölüm Racon Ailem için 1.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 1.Bölüm Fragmanı Racon Ailem için 1.Bölüm Genel Hikayesi Racon Ailem için 1.Bölüm Neler Yaşandı Racon Ailem için 2.Bölüm Racon Ailem için 2.Bölüm 1.Fragmanı Racon Ailem için 2.Bölüm 2. Fragmanı Racon Ailem için 2.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 2.Bölüm izle Racon Ailem için 3.Bölüm 2. Fragmanı Racon Ailem için 3.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 3.Bölüm izle Racon Ailem için 4.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 4.Bölüm Fragmanı Racon Ailem için Dizisi Racon Ailem için Dizisi Hangi Gün Racon Ailem için Jenerik Müziği Racon Ailem İçin 4.Bölüm izle Racon Dizisi Farklı Bir Hikaye ile Geliyor Racon Dizisi Nerede Çekiliyor Racon Dizisi Yayın Tarihi Kesinleşti Racon Dizisi Yıldızı Hande Doğandemir Özel Röportajı Racon Dizisi kanalı Racon Dizisi Çekim Yeri Racon Fotoğrafları Racon Hande Doğandemir Kimdir? Racon Hangi Kanalda Racon Ne Demek? Racon Ne Zaman Racon Senaristi Racon Senaryosu Racon Seti Racon Tanıtım Fragmanı Racon Yeni Dizi Racon yapımcısı Racon:Ailem için 1.Bölüm Yeni Fotoğraflar Sarp Akkaya Sezin Akbaşoğulları Seçkin Özdemir Seçkin Özdemir ve Adnan Karakteri Tomris incer Kimdir? racon Fragmanı racon Nedir ? racon ilk Görüntüler ŞMehmet Aslantuğ Hayatı
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Racon Ailem için Dizisi Oyuncusu Tomris İncer

Sponsorlu Bağlantılar

Bir usta oyuncu daha dizimizin kadrosunda kendine yer buldu. Racon Dizisi ile birlikte usta oyuncu Tomris İncer televizyon ekranlarına dönüyor. Aşk ve Ceza , Binbir Gece , Böyle Bitmesin gibi dizilerde rol alan oyuncu Bulgaristan doğumludur. 66 yaşında olmasına rağmen deneyimi ile hep ön lana çıkmayı başarmış bir isimdir. Devlet Tiyatroları kadrosunda da bulunan oyuncu bir çok tiyatro oyununda rol almış bir isim. Dizinin kadrosunda nasıl bir rol alacağı henüz belli olmamakla birlikte kemik kadroda olması onun rolünün de ufak bir rol olmadığını gösteriyor. Yayınlanan oyuncu kadrosu fotoğrafında da kendine yer bulan oyuncu yer altı dünyasının acımasız adamlarından birinin annesi olabilir. Otariter bir karakter olarak karşımıza çıkacağını düşündüğümüz oyuncu yılların deneyimini de bu dizi için sergileyecek ve dizinin başa oynamasında katkısı sonsuz olacaktır. Dizilerin bir bir harcandığı bu dönemde Racon Ailem için dizisi ilk bölümden itibaren yüksek bir grafik yakalamak ve bunu devam ettirmek istiyor. Senaryonun yanı sıra oyuncu performansları da dizinin gidişatında yüzde yüz etki eden faktörlerden birisidir.

Bulgaristan doğumlu Türk oyuncu olduğunu söyleyelim tekrardan. Bu usta ve büyük kadro içerisinde kendine yer bulmanın da mutluluğuna diyecek yok. İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosunda kendisine yer bulan ve burada da gayet saygı duyulan bir karakter olan dört adet ödüle sahiptir. Bu ödüller de onun ne kadar kıymetli bir oyuncu olduğunun en önemli göstergesidir. Şimdi ise Racon ile ekranlara gelecek olan oyuncunun dizimizin baskın karakterlerinden birisi olacağına da inanıyoruz. Oyuncu hakkında detaylı bilgileri aşağıda bulmanız mümkündür.

Sahip olduğu ödüller

9. Adana Altın Koza Film Şenliği - 1995, En İyi Kadın Oyuncu, Aylaklar
15. Ankara Uluslararası Film Festivali - 2003, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Çamur
8. Sadri Alışık Ödülleri - 2003, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Gönlümdeki Köşk Olmasa
8. Afife Tiyatro Ödülleri, Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu, 3. Richard ve Medea, 2004

Racon Ailem için Tomris İncer Yer Aldığı Bazı Yapımlar


  • Böyle Bitmesin - 2012
  • Aşk ve Ceza - 2010
  • Tramvay (film)- 2006
  • Binbir Gece - 2006
  • Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol - 2005
  • Bir İstanbul Masalı - 2003
  • Aşk ve Gurur - 2002
  • Karşılaşma - 2002
  • Çamur - 2002
  • O da Beni Seviyor - 2001
  • Bana Old and Wise'ı Çal - 1998
  • Kuşatma Altında Aşk - 1997
  • Tersine Dünya - 1993
  • Gizli Yüz - 1990
  • At Gözlüğü - 1978
  • Azap - 1973

Racon Ailem İçin Dizisi Tomris İncer Resim Galerisi





Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder