Beyaz Gece ATV

KERTENKELE

MARAL DİZİSİ

Kategoriler

Racon Racon Ailem için Racon Dizisi Racon izle Fragmanlar Haberler Oyuncular Racon Oyuncu Kadrosu Foto Bölümler Hande Doğandemir Karakterler Racon 1.Bölüm Racon 3.Bölüm Racon Dizisi Oyuncu Kadrosu Atv Canlı izle Racon 4.Bölüm Racon Son Bölüm Videolar Racon Canlı İzle Racon Dizisi Fragmanı Racon Dizisi Hangi Kanalda Racon Dizisi Konusu Racon Dizisi Ne Zaman Başlayacak Racon Konusu Racon Son Haberler Barış Arduç Ecem Çalık Kimdir? Ekin Türkmen Emir Benderlioğlu Evli ve Öfkeli Evli ve Öfkeli 10.Bölüm Fragmanı Hande Doğandemir Resimleri Hande Doğandemir Yaşı Kaçtır? Kenan Korhan'dan Mesaj Var Künye Kırgın Çiçekler Kırgın Çiçekler 25.Bölüm Fragmanı Mehmet Aslantuğ Mehmet Aslantuğ Kimdir ? Mehmet Aslantuğ Racon O Hayat Benim O Hayat Benim 72. Bölüm Fragmanı Paramparça Paramparça 45. Bölüm Fragmanı Racon 1.Bölüm Fragmanı Racon : Ailem için Karakter Afişleri Racon Ailem için 1.Bölüm Racon Ailem için 1.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 1.Bölüm Fragmanı Racon Ailem için 1.Bölüm Genel Hikayesi Racon Ailem için 1.Bölüm Neler Yaşandı Racon Ailem için 2.Bölüm Racon Ailem için 2.Bölüm 1.Fragmanı Racon Ailem için 2.Bölüm 2. Fragmanı Racon Ailem için 2.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 2.Bölüm izle Racon Ailem için 3.Bölüm 2. Fragmanı Racon Ailem için 3.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 3.Bölüm izle Racon Ailem için 4.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 4.Bölüm Fragmanı Racon Ailem için Dizisi Racon Ailem için Dizisi Hangi Gün Racon Ailem için Jenerik Müziği Racon Ailem İçin 4.Bölüm izle Racon Dizisi Farklı Bir Hikaye ile Geliyor Racon Dizisi Nerede Çekiliyor Racon Dizisi Yayın Tarihi Kesinleşti Racon Dizisi Yıldızı Hande Doğandemir Özel Röportajı Racon Dizisi kanalı Racon Dizisi Çekim Yeri Racon Fotoğrafları Racon Hande Doğandemir Kimdir? Racon Hangi Kanalda Racon Ne Demek? Racon Ne Zaman Racon Senaristi Racon Senaryosu Racon Seti Racon Tanıtım Fragmanı Racon Yeni Dizi Racon yapımcısı Racon:Ailem için 1.Bölüm Yeni Fotoğraflar Sarp Akkaya Sezin Akbaşoğulları Seçkin Özdemir Seçkin Özdemir ve Adnan Karakteri Tomris incer Kimdir? racon Fragmanı racon Nedir ? racon ilk Görüntüler ŞMehmet Aslantuğ Hayatı
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Seçkin Özdemir ve Adnan Karakteri

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni diziler içerisinde ATV kanalının en dikkat çekici olan şüphesiz Racon : Ailem için olacak. Uzun zamandır bu diziyi bekleyen kişilerden birisi olan ben özellikle Günahkar dizisi bittikten sonra Seçkin Özdemir isminin gündeme gelmesi dahi heyecanlandım diyebilirim.  Seçkin'in kadroda olması Racon için her zaman artı olacaktır , eksisi olmayacaktır. Dizinin kadrosunda Kenan Korman karakterinin oğlu Adnan olarak izleyeceğimiz oyuncu babasından daha gözü kara bir karaktere hayat verecek. Babası bazen soğuk kanlı olabiliyor ama o deli fişek ve gözü kara bir adam . İstediğini almak için tehlikeye gözünü kırpmadan giden bir yapıda adamı izleyeceğiz. Ailesi için yapmayacağı şey yok , özellikle kız kardeşine olan bağlılığı . Ona gelebilecek bir zarar karşısında dünyayı yakabilecek bir adam. Bazen babasının sözünden çıkmayan , ama bazen bu kabuğunu kıran bir yapısı var. Babasının adeta kolu ve zor işler hep ondan sorulur.


Babası Kenan onu şu sözlerle ifade etmişti yayınlanan Racon Fragmanında ; Genç , hevesli aslanın mekanına girecek kadar gözü pek , başkasının tekerine çomak sokacak kadar cesaretli ve gözü pek. İşte bu adam dizimizin as karakterlerinden birisi olacak ve eli silahlı olan birini izleyeceğiz. Kenan Korman daha çok beyin rolünü üstleniyor ve Raconu olan birisi. Adnan ise olaya direk dalan ve konuya direk giren adam , yani vurucu tim :)
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder