Beyaz Gece ATV

KERTENKELE

MARAL DİZİSİ

Kategoriler

Racon Racon Ailem için Racon Dizisi Racon izle Fragmanlar Haberler Oyuncular Racon Oyuncu Kadrosu Foto Bölümler Hande Doğandemir Karakterler Racon 1.Bölüm Racon 3.Bölüm Racon Dizisi Oyuncu Kadrosu Atv Canlı izle Racon 4.Bölüm Racon Son Bölüm Videolar Racon Canlı İzle Racon Dizisi Fragmanı Racon Dizisi Hangi Kanalda Racon Dizisi Konusu Racon Dizisi Ne Zaman Başlayacak Racon Konusu Racon Son Haberler Barış Arduç Ecem Çalık Kimdir? Ekin Türkmen Emir Benderlioğlu Evli ve Öfkeli Evli ve Öfkeli 10.Bölüm Fragmanı Hande Doğandemir Resimleri Hande Doğandemir Yaşı Kaçtır? Kenan Korhan'dan Mesaj Var Künye Kırgın Çiçekler Kırgın Çiçekler 25.Bölüm Fragmanı Mehmet Aslantuğ Mehmet Aslantuğ Kimdir ? Mehmet Aslantuğ Racon O Hayat Benim O Hayat Benim 72. Bölüm Fragmanı Paramparça Paramparça 45. Bölüm Fragmanı Racon 1.Bölüm Fragmanı Racon : Ailem için Karakter Afişleri Racon Ailem için 1.Bölüm Racon Ailem için 1.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 1.Bölüm Fragmanı Racon Ailem için 1.Bölüm Genel Hikayesi Racon Ailem için 1.Bölüm Neler Yaşandı Racon Ailem için 2.Bölüm Racon Ailem için 2.Bölüm 1.Fragmanı Racon Ailem için 2.Bölüm 2. Fragmanı Racon Ailem için 2.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 2.Bölüm izle Racon Ailem için 3.Bölüm 2. Fragmanı Racon Ailem için 3.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 3.Bölüm izle Racon Ailem için 4.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 4.Bölüm Fragmanı Racon Ailem için Dizisi Racon Ailem için Dizisi Hangi Gün Racon Ailem için Jenerik Müziği Racon Ailem İçin 4.Bölüm izle Racon Dizisi Farklı Bir Hikaye ile Geliyor Racon Dizisi Nerede Çekiliyor Racon Dizisi Yayın Tarihi Kesinleşti Racon Dizisi Yıldızı Hande Doğandemir Özel Röportajı Racon Dizisi kanalı Racon Dizisi Çekim Yeri Racon Fotoğrafları Racon Hande Doğandemir Kimdir? Racon Hangi Kanalda Racon Ne Demek? Racon Ne Zaman Racon Senaristi Racon Senaryosu Racon Seti Racon Tanıtım Fragmanı Racon Yeni Dizi Racon yapımcısı Racon:Ailem için 1.Bölüm Yeni Fotoğraflar Sarp Akkaya Sezin Akbaşoğulları Seçkin Özdemir Seçkin Özdemir ve Adnan Karakteri Tomris incer Kimdir? racon Fragmanı racon Nedir ? racon ilk Görüntüler ŞMehmet Aslantuğ Hayatı
Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » , , , » Racon : Ailem için Tam Kadro ve Rolleri

Racon : Ailem için Tam Kadro ve Rolleri

Sponsorlu Bağlantılar

Harika bir yapım bizleri bekliyor. "Racon" için artık çok az bir zaman kaldı ve oyuncularımız netleşti. Artık devamlı sizlere bu konu hakkında detayları yazarak diziye en iyi şekilde giriş yapmanızı sağlamayı amaçlıyoruz. Racon Dizisi karakterleri ne kadar iyi tanınırsa dizinin seyir keyfi bir o kadar yüksek olacaktır. Racon Kim Hangi Rolde detaylarını sizler için resimli olarak anlattık ve bu sayede oyuncularımızın nasıl birer karakter olarak karşımıza çıkacağını göreceğiz. Mehmet Aslantuğ'lu , Hande Doğandemir'li , Sarp Akkaya'lı ve Seçkin Özdemir'li kadrosu ile ekranlarda fırtına gibi esecek bir yapım bizleri bekliyor. Usta yapımcı Erol Avcı tarafından hazırlanan yapım için artık sayılı günler kaldı ve heyecan artık gün geçtikçe artıyor. Bir adamın ailesini korumak adına yaptığı mücadelenin gözler önüne serileceği , zor bir yaşam öyküsü bizleri ekranlara kilitleyecek. Uzun soluklu bir hikayenin ilk tohumları atıldı diyebiliriz ve artık hikayenin geri kalanını bekliyoruz. Şimdi sizler için detaylı bir karakter sunumunu yapalım. Daha önceki yazılarımız da sizler için oyuncu ve karakterleri tek tek sunmuştuk şimdi hepsini tekrar tek başlık altında topluyoruz.

Mehmet Aslantuğ
KENAN KORMAN
Racon masasının lideri. Uzun boylu, atletik. Adil, kararlı, otoriter. Kendi doğruları hatta sadece doğru bildikleri için ölmeye hazır bir adam.




Sezin Akbaşoğulları
SEDEF ERCAN
35 yaşlarında Sedef. Kenan’ın aşkı. Turist rehberliği yapıyor, ama Atmaca’ya geldiği zaman ailesinden kalan meyhaneyi işletecek. Meraklı, neşeli, gezgin, özgür, korumacı. Sedef hikayenin diğer yarısıdır. Belki de tüm bu yaşananları hikaye yapan kadındır.




Seçkin Özdemir
ADNAN KORMAN
Kenan'ın oğlu. Çapkın, hırslı, kıskanç, etkileyici.




Hande Doğandemir
YAĞMUR KORMAN/AZRA ONAN
Kenan'ın kızı. Mimar. Akıllı, özgür, başarılı, duygusal. Mahalledeki herkesle arası iyi




Sarp Akkaya
RECEP GÜLDAĞ
Kenan'ın düşmanı. Hurdalığın sahibi. Bakımlı, temiz halinin gizleyemediği bir hainlik var yüzünde. 



Barış Arduç
TEKİN ATAN
20’lerinin ortasında, Kenan’ın evlatlığı. Kenan’ın sağ kolu. Amatör ralli pilotu. Güvenilir, becerikli, zeki, cesur. Kenan Korman’ın Atmacaderesi’ndeki evi. Korman ailesinin yeri. Ve evin soyadı Korman olmayan biricik üyesi; Tekin. Lakabı Baykuştur, gündelik hayatta.



Ekin Türkmen
ZERRİN SAYGIN
Adnan'ın sevgilisi. Fettan, çekici, kurnaz. Kenan'a karşı Recep için çalışıyor. 




Tomris İncer
NİSA KORMAN
Kenan'ın annesi. Mutasavvıf. Manevi yönü güçlü. Hayat dolu. 

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder