Beyaz Gece ATV

KERTENKELE

MARAL DİZİSİ

Kategoriler

Racon Racon Ailem için Racon Dizisi Racon izle Fragmanlar Haberler Oyuncular Racon Oyuncu Kadrosu Foto Bölümler Hande Doğandemir Karakterler Racon 1.Bölüm Racon 3.Bölüm Racon Dizisi Oyuncu Kadrosu Atv Canlı izle Racon 4.Bölüm Racon Son Bölüm Videolar Racon Canlı İzle Racon Dizisi Fragmanı Racon Dizisi Hangi Kanalda Racon Dizisi Konusu Racon Dizisi Ne Zaman Başlayacak Racon Konusu Racon Son Haberler Barış Arduç Ecem Çalık Kimdir? Ekin Türkmen Emir Benderlioğlu Evli ve Öfkeli Evli ve Öfkeli 10.Bölüm Fragmanı Hande Doğandemir Resimleri Hande Doğandemir Yaşı Kaçtır? Kenan Korhan'dan Mesaj Var Künye Kırgın Çiçekler Kırgın Çiçekler 25.Bölüm Fragmanı Mehmet Aslantuğ Mehmet Aslantuğ Kimdir ? Mehmet Aslantuğ Racon O Hayat Benim O Hayat Benim 72. Bölüm Fragmanı Paramparça Paramparça 45. Bölüm Fragmanı Racon 1.Bölüm Fragmanı Racon : Ailem için Karakter Afişleri Racon Ailem için 1.Bölüm Racon Ailem için 1.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 1.Bölüm Fragmanı Racon Ailem için 1.Bölüm Genel Hikayesi Racon Ailem için 1.Bölüm Neler Yaşandı Racon Ailem için 2.Bölüm Racon Ailem için 2.Bölüm 1.Fragmanı Racon Ailem için 2.Bölüm 2. Fragmanı Racon Ailem için 2.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 2.Bölüm izle Racon Ailem için 3.Bölüm 2. Fragmanı Racon Ailem için 3.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 3.Bölüm izle Racon Ailem için 4.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 4.Bölüm Fragmanı Racon Ailem için Dizisi Racon Ailem için Dizisi Hangi Gün Racon Ailem için Jenerik Müziği Racon Ailem İçin 4.Bölüm izle Racon Dizisi Farklı Bir Hikaye ile Geliyor Racon Dizisi Nerede Çekiliyor Racon Dizisi Yayın Tarihi Kesinleşti Racon Dizisi Yıldızı Hande Doğandemir Özel Röportajı Racon Dizisi kanalı Racon Dizisi Çekim Yeri Racon Fotoğrafları Racon Hande Doğandemir Kimdir? Racon Hangi Kanalda Racon Ne Demek? Racon Ne Zaman Racon Senaristi Racon Senaryosu Racon Seti Racon Tanıtım Fragmanı Racon Yeni Dizi Racon yapımcısı Racon:Ailem için 1.Bölüm Yeni Fotoğraflar Sarp Akkaya Sezin Akbaşoğulları Seçkin Özdemir Seçkin Özdemir ve Adnan Karakteri Tomris incer Kimdir? racon Fragmanı racon Nedir ? racon ilk Görüntüler ŞMehmet Aslantuğ Hayatı
Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » , , , » Racon Ailem için 1.Bölüm Fragmanı - 10 Mart Salı

Racon Ailem için 1.Bölüm Fragmanı - 10 Mart Salı

Sponsorlu Bağlantılar

Heyecan dorukta ve dizimiz Racon nihayet başlıyor. Etkileyici hikayesi ve kalbur üstü oyuncu kadrosu ile bizleri ekranlara kilitleyecek bir yapım bizleri bekliyor. İlk bölümü ile 10 Mart Salı günü ekranlara gelecek olan dizi heyecanlı ve süper bir giriş yapacak gibi gözüküyor. İlk başlarda keyfili bir görüntü izledik ama son sahne can alıcı bir sahne oldu. Kenan vuruldu ve tüm aile hastahaneye koştu. Yağmur , Tekin ve Adnan diken üstünde ve endişeli bir bekleyiş içerisindeler. Kenan neden vuruldu ? Hep tanıtımlarda gördüğümüz o sahil yolunda konuşurken vurulan Kenan , Recep Güldağ tarafından mı vuruldu ? Racon bu sefer işe yaramadı mı ? Ailem için diyen Kenan Korhan gerçekten kendini feda mı etti ?

Korhan ailesinin zorluklarla mücadelesin izleyeceğiz. Yağmur kendi alanında başarılı bir mimardır ve yeri geldiğinde çekilmez birisi olabilir. İşini düzgün yapmak için elinden gelen her şeyi yapan bir karakterdir ve bunu yaparken fedakarlıktan kaçınmaz. Bir ofiste çalışan bir iş kadını olan Yağmur hayatına devam ederken babasının gelmedi ile sevinir ama bu sevinç çok üzün sürmez , babası vurulur. Adnan bildiğimiz gibi son derece agresif ve kendini ailenin reisi konumuna koymaya devam ediyor. Zor olan laf geçirmek ama bu yağmur için geçerli değil.

Tekin ile Yağmur arasında bir aşk mı olacak ? Her ne kadar siteler ve forumlarda bu yönde haberler yapılmış olsa da bunu dizimiz başlayınca öğreneceğiz. Tekin , Kenan'ın manevi oğlu yani bir nevi aileden sayılır. Bu durumda ikisi arasında bir aşk olabilir mi ? Hemde Adnan'a rağmen. Adnan ile Tekin arasında sorun olduğunu daha önce de söylemiştik ve bu sorun devam edecek gibi gözüküyor. Bir it dalaşını izleyeceğiz. Racon Ailem için 1.Bölüm adına yakışır bir bölüm ile bizlerle olacak ve bize de bu harika hikayede kendimize bir yer bulmak kalacak.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder