Beyaz Gece ATV

KERTENKELE

MARAL DİZİSİ

Kategoriler

Racon Racon Ailem için Racon Dizisi Racon izle Fragmanlar Haberler Oyuncular Racon Oyuncu Kadrosu Foto Bölümler Hande Doğandemir Karakterler Racon 1.Bölüm Racon 3.Bölüm Racon Dizisi Oyuncu Kadrosu Atv Canlı izle Racon 4.Bölüm Racon Son Bölüm Videolar Racon Canlı İzle Racon Dizisi Fragmanı Racon Dizisi Hangi Kanalda Racon Dizisi Konusu Racon Dizisi Ne Zaman Başlayacak Racon Konusu Racon Son Haberler Barış Arduç Ecem Çalık Kimdir? Ekin Türkmen Emir Benderlioğlu Evli ve Öfkeli Evli ve Öfkeli 10.Bölüm Fragmanı Hande Doğandemir Resimleri Hande Doğandemir Yaşı Kaçtır? Kenan Korhan'dan Mesaj Var Künye Kırgın Çiçekler Kırgın Çiçekler 25.Bölüm Fragmanı Mehmet Aslantuğ Mehmet Aslantuğ Kimdir ? Mehmet Aslantuğ Racon O Hayat Benim O Hayat Benim 72. Bölüm Fragmanı Paramparça Paramparça 45. Bölüm Fragmanı Racon 1.Bölüm Fragmanı Racon : Ailem için Karakter Afişleri Racon Ailem için 1.Bölüm Racon Ailem için 1.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 1.Bölüm Fragmanı Racon Ailem için 1.Bölüm Genel Hikayesi Racon Ailem için 1.Bölüm Neler Yaşandı Racon Ailem için 2.Bölüm Racon Ailem için 2.Bölüm 1.Fragmanı Racon Ailem için 2.Bölüm 2. Fragmanı Racon Ailem için 2.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 2.Bölüm izle Racon Ailem için 3.Bölüm 2. Fragmanı Racon Ailem için 3.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 3.Bölüm izle Racon Ailem için 4.Bölüm Fotoğrafları Racon Ailem için 4.Bölüm Fragmanı Racon Ailem için Dizisi Racon Ailem için Dizisi Hangi Gün Racon Ailem için Jenerik Müziği Racon Ailem İçin 4.Bölüm izle Racon Dizisi Farklı Bir Hikaye ile Geliyor Racon Dizisi Nerede Çekiliyor Racon Dizisi Yayın Tarihi Kesinleşti Racon Dizisi Yıldızı Hande Doğandemir Özel Röportajı Racon Dizisi kanalı Racon Dizisi Çekim Yeri Racon Fotoğrafları Racon Hande Doğandemir Kimdir? Racon Hangi Kanalda Racon Ne Demek? Racon Ne Zaman Racon Senaristi Racon Senaryosu Racon Seti Racon Tanıtım Fragmanı Racon Yeni Dizi Racon yapımcısı Racon:Ailem için 1.Bölüm Yeni Fotoğraflar Sarp Akkaya Sezin Akbaşoğulları Seçkin Özdemir Seçkin Özdemir ve Adnan Karakteri Tomris incer Kimdir? racon Fragmanı racon Nedir ? racon ilk Görüntüler ŞMehmet Aslantuğ Hayatı
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Racon : Ailem için Karakter Afişleri (Oyuncular)

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni bir oluşum ve yeni karakterler ile 10 Mart Salı akşamı başlayacak olan "Racon Dizisi" ekranlarda esmek için hazır. Oyuncular dizinin çekimlerinden arda kalan zamanlarında afişler için poster çekimlerini de gerçekleştirdi. Etkileyici yüzler ve çekim teknikleri ile çekilen fotoğraflar sayesinde dizi için biraz daha aceleci davranıyoruz ve başlaması için sabırsızlanıyoruz. Mehmet Aslantuğ önderliğinde yola çıkan oyuncular çekimlerin bir hayli zevkli geçtiğini ve ortaya iyi bir iş çıkardıklarını düşünüyorlar. Seçkin Özdemir'den Ekin Türkmen'e , Sarp Akkaya'dan Hande Doğandemir'e süper bir oyuncu kadrosu ile yola çıkan yapım , etkileyici hikayesi ile başlıyor. Racon 1.Bölüm 10 Mart Salı ilk kez ekranlara gelecek ve yer yerinden oynayacak. Kabadayılığın kitabı nasıl yazılır göreceğiz. Racon Nasıl Kesilir bunu bizlere öğretecek Kenan Korhan ve ailesinin amansız mücadelesini ve hayat kavgasını hep birlikte izleyeceğiz. Şimdi sizler için bildiğimiz kadarı ile afişler ile birlikte oyuncuların nasıl bir karakter ile karşımıza çıkacağını bir kez daha yazalım. Racon : Ailem için Kim kimdir ?


Seçkin Özdemir kadronun as elemanlarından birisi ve sık sık ekranlarda onu göreceğiz. babası yokken işlerin başında olan Adnan Korhan karakterine hayat verecek. İnatçı , gözü kara ve tez canlı. Olaylara hemen atlayan düşünme kısmını pek yapmayan bir tip. İşi her zaman kaba kuvvet ile çözmeye çalışır. Atılgan ve asi olan Adnan cesaretini babasından almış. Olayları çözme işine gelince Kenan kadar bu işlerde iyi değil. Ailenin hırçın çocuğu , babasına ve kardeşine düşkün. Babasının gözüne girmek için her şeyi yapar.

Ailem için diyecek olan adam Kenan Korhan . Akıllı ve dikkatli olaylara sakin yaklaşmayı seven Racon bilen bir adam. Oğlu kadar atik değildir ama gerektiğinde bir aslan kadar yırtıcı olabilir. İşi dilyalog ile çözmek her zaman önceliğidir. Ama iş ailesine geldiği zaman dağları deler , ormanları yakar. Hayatta en sevdiği şey karısının ona emanet ettiği Yağmur'dur. Ona çok değer verir ve bir ceylan gibi korur. Mehmet Aslantuğ'a yakışacak ve tam ona göre bir karakter.

Recep Güldağ , sakin biri olarak gözükür ama oda çıkarları için bir kaplana dönüşebilir. Sarp Akkaya için biçilmiş kaftan bir karakter ve ona yakışacaktır. Racon bilen bir adamdır ve hurdalık sahibidir. Gayrı meşru işleri kovalamayı sever ve Kenan'dan hiç haz etmez , düşmandır. Kenan'ın zayıf noktalarını biliyor ve ona göre hareket ediyor.Bakımlı ve bir beyfendi gibi gözüken yüzünün altında bir şeytan gizli. Zeki bir adam ve işlerini kendi yöntemleri ile yapmayı sever. Fenomen bir karakter olacaktır ve onun oynayacağı rol diziye şekil verecektir.

Kenan'ın zaaflarından birisi Sedef Ercan. Meraklı bir kişilik ve her şeyden haberi olmasını ister. Neşeli ve kibar bir bayan , ayrıca çok zeki . Belki de Kenan'on ona aşık olmasında en büyük etkenlerden birisi korumacı ve tutucu olmasıdır. Ailesinin yanı sıra onunda korunmaya ihtiyacı var ve bu  yolda ilerlemenin bir sebebi de sedef olacaktır. Bu karaktere Sezin Akbaşoğulları bu karaktere hayat verecek oyuncumuz.

Kenan'nın bu yolda ilerlemesine yardımcı olan adamlardan birisi de Tekin Atan karakteridir. Bu karakter Kenan ile hareket eden ve onun sağ koldur. Beyin işini Kenan hallederken uygulamaya koyan kişi her zaman Tekin olur. Barış Arduç ile izleyeceğimiz bu karakter Kenan'ın manevi oğludur ve onu kendi oğlundan ayırt etmez. Belki de bu özelliği ile Adnan ile arası hiç iyi olmamıştır. Sürekli bir çekişme içerisinde oldular. Adnan ne kadar başına buyruk ise Tekin bir o kadar Kenan'a bağlıdır. Araç tutkunu bir adamdır ve ralli yarışlarında boy gösterir. Bu özelliği onu her zaman bir adım öne çıkarmıştır. Güven duyulan bir karakterdir ve oldukça beceriklidir.

Kenan'ın kıymetlisi ve göz bebeği Yağmur Korhan . Kenan onun üzerine çok titrer ve ona çok bağlıdır. Onun kılına gelecek bir zararı kendisine gelmiş sayar ve üzerine çok titrer. Kendisi mimar olan Yağmur mahalle içerisinde de sevilen bir tiptir ve kimseye zararı yoktur. Ailenin sır küpü ve el frenidir. Düşünmeden hareket etmez , ürkektir ve olaylara temkinli yaklaşmayı sever. Duygusal bir karakterdir ve Aile onun için ayrı bir yer tutar ve tutkudur. Ailem: için yapmayacağı şey olamayan Kenan'ın onun için her şeyden vazgeçeceğini de belirtmek gerek. Bu karaktere hayat verecek olan Hande Doğandemir  tamda bu karaktere yakışacak bir oyuncu ve başarılı olacaktır.

Son karakterimiz ise Zerrin Saygın olacak. Ekin Türkmen bu rolle farklı bir karaktere bürünecek. Kurnaz bir kızdır ve kendini gizlemeyi çok iyi biliyor. Recep Güldağ için çalışıyor ve düşman olduğu Kenan'ın oğlu Adnan ile sevgili. Bu özelliği ile sırları düşmana taşıyan bir tip ve tehlikeli. Adnan bunun farkında mı bunu izleyince göreceğiz. Adnan çapkın bir karakterdir ve onu güzelliği ile alt etmeyi başarmış ve kendine bağlamıştır.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder